«Ο Αλόνσο παρέλαβε καμένη γη από τον Τερίμ και χτίζει από την αρχή»

«Ο Αλόνσο παρέλαβε καμένη γη από τον Τερίμ και χτίζει από την αρχή»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Γαλούπης μίλησε για τα πρώτα στοιχεία του Ντιέγκο Αλόνσο αλλά για την αποτυχία του Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην livesport:

«Δεν ξέρω την ώρα που γράφω τι έκανε χθες ο Παναθηναϊκός, αλλά διακρίνω μια ανησυχία για τα έξι γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ από την Άλκμααρ.

Μήνα Ιούνιο, στο πρώτο φιλικό και με σύνθεση «άλλα αντί άλλων» στα δύο ημίχρονα. λόγω συνθηκών. Δεν λέω, βαρύ το σκορ και καμπανάκι, αλλά γιατί να σημαίνει κάτι απαραιτήτως;

Εδώ βλέπουμε πλέον οι ομάδες να είναι η μέρα με τη νύχτα από την Τετάρτη έως την Κυριακή μέσα σε φουλ σεζόν.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όχι μόνο ελληνικό. Ποια αγωνιστική συνέπεια να περιμένεις τώρα στα φιλικά…

Με βάση την προηγούμενη σεζόν, το μόνο που μπορούμε να πούμε για την επόμενη είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξεκινάει από μια άλλη αφετηρία σε σχέση με τους τρεις ανταγωνιστές του.

Έχει νέο προπονητή, ενώ οι τρεις όχι. Συνεπώς, ο Αλόνσο είναι ο μόνος που αρχίζει να χτίζει από το μηδέν, ειδικά μετά το πέρασμα του Τερίμ, που ξήλωσε σε μερικούς μήνες ό,τι είχε φτιάξει ο Γιοβάνοβιτς.

Καμένη γη παραλαμβάνει ο Ουρουγουανός από τον προπονητικά ξεπερασμένο Τούρκο, κάτι που είχαμε επισημάνει από την πρώτη μέρα πρόσληψής του.

Ούτε ένα Κύπελλο μπορεί να σβήσει μια χρονιά τόσο κακή στο φινάλε της, όταν μιλάμε για τα κυβικά του Παναθηναϊκού.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News