Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφές που... καίνε τον Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Μάγκνουσον στην «πρώτη» του Αλόνσο!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρα αργήσει στο μεταγραφικό σχεδιασμό του καθώς υπάρχουν αρκετά κενά τα οποία φυσικά δεν μπορούν να καλυφθούν μέχρι τις 25 Ιουλίου που το Τριφύλλι θα μπει στην μάχη των προκριματικών του Europa League.

Το πλάνο κάνει λόγο για την απόκτηση δυο εξτρέμ, ενός κεντρικού χαφ, ενός αριστερού μπακ και ενός κεντρικού αμυντικού.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο καίγεται για την απόκτηση του αριστερού μπακ και του ενός εξτρέμ.

Για την θέση του αριστερού μπακ, ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί τον βασικό στόχο του Τριφυλλιού για την θέση του αριστερού μπακ.

Οι πράσινοι έχουν κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον Έλληνα μπακ και περιμένουν την απάντηση του με την υπόθεση να κλείνει τις αμέσως επόμενες μέρες ή και ώρες θετικά ή αρνητικά.

Φυσικά, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έτοιμο το plan b σε περίπτωση που ο Γιαννούλης δεν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Για την θέση των εξτρέμ, ο Παναθηναϊκός ψάχνει δυο παίκτες από το πάνω ράφι οι οποίοι θα έρθουν για να ηγηθούν και να κάνουν την διαφορά.

Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα ειδικά από το Μεξικό όμως καμία υπόθεση από αυτές δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει με το Τριφύλλι να τηρεί σιγή ισχύος.

Πάντως ο ένας εξτρέμ αναμένεται να έχει κλείσει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ώστε να είναι διαθέσιμος στα πρώτα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News