Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με Γερεμέγεφ;

Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με Γερεμέγεφ;

Μπορεί ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει κάτι παραπάνω από το ρόλο του 3ου φορ;

Ο Σουηδός είναι ο μοναδικός στράικερ στη προετοιμασία, ο κόουτς θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει καλύτερα αφού μόνο αυτόν θα παρατηρεί.

Ο τετράμηνος δανεισμός του στον Λεβαδειακό δεν μπορούσε να αποτελεί σοβαρό κριτήριο αξιολόγησης το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο ο ψηλός όποτε έπαιρνε ευκαιρίες τις αξιοποιούσε όντας πάντα μέσα στις φάσεις.

Όταν παίρνεις φορ από την πρωταθλήτρια Χάκεν(2.36xGoals ανά παιχνίδι) του απόλυτα επιθετικού ποδοσφαίρου και τον στέλνεις σε ένα αμυντικογενές σύνολο που δημιουργούσε με το «σταγονόμετρο»(0.91xGoals) και πάλευε να κρατηθεί στη κατηγορία, προκαλείς στον παίκτη σοκ.

Ο Γερεμέγεφ δεν είναι σταρ, ωστόσο πέρσι ήταν μακράν του δεύτερου ο πιο αδικημένος σε όλο το πρωτάθλημα. Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος με 22 γκολ.

Το ένστικτο του εκτελεστή είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, το έδειξε και πέρσι όπου σκόραρε οκτώ φορές σε 385΄, απίστευτο στατιστικό.

Από εδώ και πέρα τα πάντα είναι στο μυαλό του, του είναι αρκετό να παραμένει στον Παναθηναϊκό ως τρίτη λύση;

Το τριφύλλι έχει μπροστά του μία win-win κατάσταση και δεν υπάρχει λόγος να την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Μικρό συμβόλαιο, καλό αγωνιστικό προφίλ, καλός χαρακτήρας, ένας ιδανικός τρίτος σέντερ φορ που μέσα στη χρονιά μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News