Παναθηναϊκός: Τα ίδια... Φωτάρα μου, τα ίδια Φώτη μου!

«Στο κόλπο η Λιλ για Ιωαννίδη» - Ποια τα δεδομένα

Ίδια ακριβώς κατάσταση με τον Ιούνη του 2023 βιώνει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ιωαννίδης αναγκάστηκε και τότε να μείνει κάμποσες μέρες εκτός προπονήσεων εξαιτίας θλάσης που υπέστη στην προπόνηση της Εθνικής (στις 13/6/23) αποχωρώντας από την προετοιμασία της, με τον Τάσο Δουβίκα να τον αντικαθιστά.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε υποστεί θλάση στον δεξιό λαγονοψοΐτη λίγες ώρες πριν την πρώτη συγκέντρωση των πρασίνων στο Κορωπί για την σεζόν 2023-2024.

Εκείνη η ατυχία δεν εμπόδισε τον μικρό να κάνει σεζόν καριέρας φέτος, να μπει στο μάτι συλλόγων από τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, να συζητείται το όνομά του για προτάσεις άνω των 25.000.000 ευρώ.

Σπουδαίο επίτευγμα για ένα παιδί που …κοπανιόταν στα αλώνια της Β εθνικής, πριν ο σύλλογος αποφασίσει να του πληρώσει το…ταξί που τον έφερε από την Λιβαδειά στην Αθήνα.

Πάντως λόγω εκείνης της κίνησης ο Γιάννης Κομπότης περιμένει πως και πως σήμερα τα εκατομμύρια να έρθουν με το τσουβάλι, κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο για ομάδα χαμηλής στάθμης.

Έβλεπε μπροστά ο καλός φίλος του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με την προοπτική του μικρού κι είμαστε σίγουροι ότι το τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης που έχουν οι Βοιωτοί κάνουν τους πράσινους να λένε όχι στα 25.000.000 ευρώ Ιπσουιτς και Σπόρτιγκ. Πως να πεις το ναι όταν ξέρεις ότι τα μισά λεφτά θα τα καρπωθούν άλλοι;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News