Παναθηναϊκός: Όλα για όλα για τον αντικαταστάτη του Μπερνάρ!

Παναθηναϊκός: Η κατάσταση Μπερνάρ, Τσέριν και Χουάνκαρ μετά το ντέρμπι των «αιωνίων»

Ποιος θα είναι ο αντι-Μπερνάρ; Ανεξάρτητα από το αν ο Παναθηναϊκός έπραξε σωστά ή λάθος όταν πήρε την απόφαση να μην πορευτεί μια ακόμα σεζόν με τον Βραζιλιάνο, επείγει το θέμα αντικατάστασής του, γιατί εμείς χαφ με την δική του πάσα άλλον δεν βλέπουμε.

Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο χρόνο του ο παίκτης ήταν άφαντος αλλά όχι μόνο με δική του ευθύνη.

Όσο ποιοτικές κι αν ήταν οι επαφές του με το τόπι, όσο υψηλού επιπέδου κι αν ήταν οι ιδέες του στο χορτάρι, η αλήθεια είναι πως δεν έκανε την διαφορά, δεν έδωσε αυτά για τα οποία ο Παναθηναϊκός τον «χρύσωσε», έμεινε μακριά από καθοριστικές ενέργειες και γκολ, σαφώς δημιουργικά θα μπορούσε να έχει δώσει περισσότερα.

Ο Φατίχ Τερίμ τον έφερε πιο κοντά στα αντίπαλα καρέ και την σεζόν που έφυγε ο νοτιοαμερικάνος εξελίχθηκε σε κολώνα.

Αν η ηλικία του ήταν μικρότερη και το συμβόλαιό του σε πιο χαμηλά επίπεδα, την τρίτη ευκαιρία θα την έπαιρνε πιο εύκολα. Θα ήταν για τον Αλόνσο μια απόφαση με μικρότερο ρίσκο.

Από την άλλη τα δεδομένα αλλάζουν ανά ώρα στο ποδόσφαιρο, όμως σήμερα καλείσαι να φέρεις καλύτερό του και στην πιάτσα δεν ακούγεται κιχ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News