Παναθηναϊκός: Αναμονής... συνέχεια στον ποδοσφαιρικό!

Ατυχία με νεαρό του Παναθηναϊκού, τραυματισμός και τέλος η... Αυστρία!

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι βασισμένος στους παλιούς.

Κανονικά με τους Παλάσιος, Μπερνάρ να χαιρετούν, τους διεθνείς να αργούν να ενταχθούν (θα πάρουν άδεια μετά το Euro), τον Ιωαννίδη να χάνει πολλές μέρες προπονήσεων λόγω του χτυπήματος στον ώμο, ο Γιάννης Παπαδημητρίου έπρεπε την πλειοψηφία των κινήσεων του να τις έχει κάνει όσο πιο γρήγορα γινόταν, ώστε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας να προλάβουν τα νέα πρόσωπα να φτάσουν σε ένα καλό βαθμό χημείας με το υπόλοιπο σύνολο.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε μία ομάδα που θα διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους να κάνει προετοιμασία χωρίς τα βασικά της εξτρέμ, χωρίς δεύτερο αριστερό μπακ, με μοναδικό φορ τον Γερεμέγεφ.

Οι μεταγραφές προφανώς δεν εξασφαλίζουν προκρίσεις αλλά σου ανεβάζουν τις πιθανότητες να τις πετύχεις.

Το ημερολόγιο δείχνει 28 Ιουνίου κι ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του σχεδόν τρεις εβδομάδες για να καλύψει τα περισσότερα από τα κενά του.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, ας υπήρχε scouting και οργάνωσης, ώστε να μην νιώθεις ασφυκτική πίεση.

Σημασία δεν έχει τι έγινε, αλλά τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Για την ώρα αναμονή, αν κι η επόμενη εβδομάδα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News