Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η προθεσμία για Γιαννούλη και το plan b

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίρνουν σειρά και άλλοι Έλληνες

O Παναθηναϊκός κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη με την υπόθεση να αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα θετικά η αρνητικά.

Ο χρόνος πιέζει τους πράσινους καθώς η ομάδα έχει ξεμείνει με έναν αριστερό μπακ, τον Μλαντένοβιτς ο οποίος μάλιστα βρίσκεται πλέον σε άδεια μετά την συμμετοχή του στο Euro 2024 με την Σερβία.

Έτσι, μετά και το τέλος της συνεργασίας με τον Χούανκαρ, το Τριφύλλι καίγεται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Ο πρώτος στόχος φυσικά είναι ο Γιαννούλης στον οποίο οι πράσινοι έχουν κάνει μια εξαιρετική πρόταση και περιμένουν την απάντηση του.

Από την άλλη, ο παίκτης είναι ικανοποιημένος με την πρόταση όμως είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις οποίες πιθανότητες για να βρει κάτι να τον καλύπτει στο εξωτερικό.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ ακόμα τον Γιαννούλη με τον deadline της υπόθεσης να ορίζεται την ερχόμενη Κυριακή στις 30/6.

Τότε λοιπόν η υπόθεση θα κλείσει θετικά η αρνητικά με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης οι πράσινοι έχουν έτοιμο το plan b. Μπορεί ονόματα να μην έχουν γίνει γνωστά ακόμα, ωστόσο έχει καταρτιστεί η απαραίτητη λίστα και έχει ήδη γίνει η απαραίτητη προεργασία αν χρειαστεί, να κλείσει γρήγορα η εναλλακτική επιλογή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News