Παναθηναϊκός: Από τον πάγκο πέρυσι, ψάχνουν... απάντηση φέτος!

Σημαντική εξέλιξη στον Παναθηναϊκό με Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Γεντβάι!

Τρεις παίκτες που βρίσκονται από πέρυσι στην ομάδα έχουν την ευκαιρία φέτος να ξεκινήσουν με το δεξί και να βάλουν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή τους.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία όπου συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με τον Ντιέγκο Αλόνσο να προσπαθεί να περάσει όσα περισσότερα στοιχεία της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας μπορεί.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν τρεις παίκτες στο φετινό ρόστερ που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, όμως δεν είχαν καταφέρει να δείξουν κάτι και πλέον βρίσκονται στις αναπληρωματικές επιλογές.

Πλέον ορισμένους παίκτες του Τριφυλλιού να μην είναι διαθέσιμοι λόγω εθνικών ομάδων τα πρώτα τρία φιλικά της ομάδας θα δοθούν χωρίς αυτούς και συγκεκριμένοι παίκτες που ήταν αναπληρωματικοί την περασμένη σεζόν, έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν το κλίμα προς το πρόσωπό τους.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Φίλιπ Τζούρισιτς, Τόνι Βιλένα και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, οι οποίοι δεδομένα θα διεκδικήσουν θέση βασικού από τα πρώτα κιόλας φιλικικά της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News