Πολλά χρήματα για Ιωαννίδη – Πιθανές νέες προτάσεις άνω των 25 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Επανέρχεται για Ιωαννίδη, τινάζει την μπάνκα με 25 εκατ. ευρώ!

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποδεικνύεται συνεχώς ότι είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, καθώς αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης, ο οποίος με τις περσινές του εμφανίσεις έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων πάνω του και το καλοκαίρι προμηνύεται μεγάλο, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος πως δεν τον πουλάει.

Ο Έλληνας φορ αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος παίκτης της χώρας μας και όπως είναι λογικό δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του δίνοντας στους πράσινους μεγάλα ποσά, όπως για παράδειγμα η Ίπσουιτς με τα 25 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην πουλάει, όπως βγαίνει και προς τα έξω, όμως ρόλο στην όλη υπόθεση θα παίξει η επιθυμία του παίκτη, δεν «καίγεται» για κάτι μέχρι στιγμής, αλλά και το μέγεθος της πρότασης που θα έρθει στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο ότι επειδή βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού θα έρθουν μελλοντικά ακόμα περισσότερες προτάσεις για τον Ιωαννίδη με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει ακόμη και τα 30 εκατ. ευρώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News