«O Παναθηναϊκός έχει κάνει διερευνητική επαφή για τον Μπαρμπόσα»

Αυτόματο προσχέδιο

Το όνομα του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ακούγεται το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό με ιστοσελίδα από την Βραζιλία να μιλάει για το μέλλον του παίκτη.

Σύμφωνα με το «portaldopalmeirense.com.br», ο παίκτης μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα επιθυμεί από τον Ιούλιο, αφού το συμβόλαιό του με την Φλαμένγκο εκπνέει τον Δεκέμβριο.

Ακόμα,  η «O Globo» τονίζει ότι πλέον ο Μπαρμπόσα είναι ανοιχτός στο να ακούσει προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει την βραζιλιάνικη ομάδα στο να τον πουλήσει, ώστε να μην χαθεί ως ελεύθερος.

Το δημοσίευμα καταλήγει στο ότι ο παίκτης αρέσει σε Κορίνθιανς, Γκρέμιο και Κρουζέιρο, οι οποίες όμως δεν μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά, αλλά και στον Παναθηναϊκό, που είναι η ομάδα του εξωτερικού που έχει διερευνητική επαφή για τον «Μπατιγκόλ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News