Παναθηναϊκός: Το πλάνο για Τσέριν και η σημαντική παράμετρος

Παναθηναϊκός με πολλές απουσίες αλλά επιστροφή Τσέριν

Ο Άνταμ Τσέριν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας στο Euro 2024 ανεβάζοντας το κασέ του και φυσικά αυξάνοντας την φήμη του.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν ανησυχεί για τον παίκτη του αλλά είναι και πολύ ικανοποιημένος με την εξέλιξη του.

Και αυτό γιατί ο Τσέριν έχει συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια με το Τριφύλλι δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Μάλιστα οι πράσινοι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Σλοβένου μέχρι το 2027 ή το 2028 προσφέροντας του ετησίως πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μοναδική αρνητική και σημαντική παράμετρος της υπόθεσης είναι ο ατζέντης του Τσέριν ο οποίος με την συμπεριφορά του έχει εκνευρίσει πολύ τους ανθρώπους της ομάδας.

Όμως το Τριφύλλι θα πρέπει να τα βρει και μαζί του ώστε ο Τσέριν να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να παραμείνει στον Σύλλογο για πολλά χρόνια.

Τέλος, από την πλευρά του ο Τσέριν είναι ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκός και δεν έχει εκφράσει τάσεις φυγής.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του Τσέριν καθώς ο παίκτης όπως προείπαμε δεσμεύεται με συμβόλαιο.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News