Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι «παίζει» με Ροντρίγκεζ και τη «βόμβα» Μπαρμπόσα!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι «παίζει» με Ροντρίγκεζ και τη «βόμβα» Μπαρμπόσα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να τρέχουν για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα του πράσινου ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως No.1 στην λίστα των αριστερών μπακ τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά κοιτάζει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις στην αγορά για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Δημοσίευμα ανέφερε ότι έχει στα ραντάρ τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας στο EURO 2024, παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν απασχολεί η περίπτωσή του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, τον οποίον τα δημοσιεύματα ανέφεραν ως «αντικαταστάτη» του Φώτη Ιωαννίδη στην επιθετική γραμμή του Τριφυλλιού.

Η ομάδα έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Έλληνας επιθετικός δεν πωλείται, αφού δεν ικανοποιείται η «πράσινη» ΠΑΕ από τις υπάρχουσες προτάσεις οπότε και το σενάριο του Βραζιλιάνου δεν ευσταθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News