Παναθηναϊκός: Νέα προσφορά και... all in για το «ναι» του Γιαννούλη

Παναθηναϊκός: 1,3 εκατ. ευρώ για Γιαννούλη και deadline

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το Τριφύλλι επανήλθε δυναμικά στην υπόθεση του Έλληνα αριστερού μπακ καταθέτοντας νέα, βελτιωμένη πρόταση στους εκπροσώπους του.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι να βρει ένα συμβόλαιο σε κάποιο κλαμπ του εξωτερικού, έχοντας και ένα βασικό ρόλο στο σχήμα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έκανε το… καθήκον του καταθέτοντας μία υψηλότερη προσφορά στον Έλληνα διεθνή, έχοντας πλέον τη μεγαλύτερη από όλες τις ομάδες εντός συνόρων, δελεάζοντάς τον για την επιστροφή του στη χώρα μας.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ είναι ευχαριστημένος από την προσέγγιση των «Πρασίνων» και σε συνδυασμό με τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα που αγωνίζονται στο Τριφύλλι, δηλαδή τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Λημνιό, Μπάλντοκ αποτελούν ένα ακόμη λόγο για να πει το «ναι».

Τις προσεχείς ημέρες οι μεταγραφικές εξελίξεις θα κορυφωθούν στο Αθηναϊκό κλαμπ, με το θέμα στο αριστερό άκρο της άμυνας να αναμένεται να κλείσει οριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News