Παναθηναϊκός: Πρέπει να κάνει το μπαμ για να γεμίσει το ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: «Εγκαταλείπει τη Λεωφόρο, προς επιστροφή στο Ολυμπιακό Στάδιο!»

Δεν είναι στους σκοπούς του σχολίου αυτού μία εκτενής αναφορά στη σημερινή, αγωνιστική εκδοχή του Παναθηναϊκού αλλά στο μέλλον του.

Το τριφύλλι (λογιστικά μιλώντας κι όχι αγωνιστικά) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει δύο ταλεντάρες σαν τους Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη, ενώ έχει ελαφρύνει το μισθολόγιό του από τα 2.000.000 ευρώ που έπαιρνε ετησίως ο Μπερνάρ.

Κάτι που σημαίνει ότι αν πουλήσει κάποιον θα έχει αρκετό χώρο στο μισθολόγιό της ΠΑΕ να υπογράψει άσους που θα βοηθήσουν άμεσα και θα φέρουν κόσμο στο αχανές ΟΑΚΑ. Θεωρούμε πως Παπαδημητρίου και σία πρέπει να κάνουν κίνηση γρήγορα ώστε να δωθεί μία έξτρα ώθηση στο project.

Η ομάδα δεν είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα κι η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα τα τελευταία χρόνια δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βετεράνους, έτοιμους παίκτες μαθημένους στον πρωταθλητισμό ή ταλέντα ΑΑΑ ποιότητας, όλους με τον ανταγωνισμό στο αίμα τους και με χαρακτήρα νικητή.

Το τριφύλλι θέλει παιδιά να μπορούν να έρχονται από τον πάγκο και να διαταράζουν ισορροπίες στο χορτάρι. Είναι κρίσιμο αυτό, να φέρεις παίκτες που θα “καπελώνουν” τους νεαρούς (και όχι μόνο ) με την προσωπικότητά τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News