Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου» - Οι πρώτες κινήσεις

Εισαγγελέας καλεί Μαρινάκη για τις καταγγελίες μετά τον αγώνα στον Βόλο

Το πρώτο του μήνυμα ως πρόεδρος της Superleague έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη με 7-6 επί του Γιάννη Αλαφούζου.

Νέος πρόεδρος της Superleague είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που λίγο μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε όλες τις ομάδες και έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

«Πάμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πραγματικά αυτοδιοίκητο και μακριά από πολιτικούς και κυβερνήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά να προσθέσει: «Να πάμε σε μια καλύτερη μέρα για όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νέος πρόεδρος της Superleague Βαγγέλης Μαρινάκης, θα κινηθεί αρχικά άμεσα ώστε να έρθουν νέα έσοδα στο συνεταιρισμό.

Επίσης, στόχος είναι να γίνει πιο συναρπαστικό το πρωτάθλημα, με νέο φορμάτ στα πλέι οφ (1-4, 5-8).

Αυτό σημαίνει ότι με τις πέντε ομάδες στην Ευρώπη λόγω του νέου ranking, η «μάχη» στις θέσεις 5-8 θα δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τέλος, στόχος είναι να πραγματοποιηθούν συνεργασίες με (τη νέα) ΕΠΟ και Super League 2, αλλά και UEFA και FIFA για να φτιαχτεί ένα επαγγελματικό πλαίσιο που θα οδηγήσει αρχικά το ελληνικό ποδόσφαιρο στο top 10 του ranking της UEFA.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News