«Εξετάζει τον Κινγκ ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης» (vid)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του ακραίου επιθετικού, Τζόσουα Κινγκ που απελευθερώνεται στο τέλος του μήνα από τη Φενερμπαχτσέ.

«Εξετάζει τον Κινγκ ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης» (vid)

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα αποκτήσει δύο εξτρέμ το τρέχον καλοκαίρι με τον Αλόνσο να θέλει να ενισχύσει τα «φτερά» της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Τουρκία, το Τριφύλλι εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου διεθνούς Νορβηγού εξτρέμ, Τζόσουα Κινγκ που μένει ελεύθερος από την Φενέρ.

Ο 32χρονος άσος, ο οποίος φημίζεται για την ταχύτητα, την έκρηξη και την καλή του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, έκανε αξιοπρόσεκτη καριέρα με την φανέλα της Μπόρνμουθ από το 2015 μέχρι και το 2021, όπου σε 184 παιχνίδια, είχε 53 γκολ και 18 ασίστ.

Στη Τουρκία σε 54 παιχνίδια μέτρησε 12 γκολ και 7 ασίστ ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Μπλάκμπερν(72 ματς, 8 γκολ, 10 ασίστ), Γουότφορντ(33 ματς, 5 γκολ, 3 ασίστ) και έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Νορβηγίας σε 62 ματς, σκοράροντας 20 φορές.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News