Το απόλυτο VIRAL: Ο Τζιμπρίλ Σισέ θυμήθηκε τη μέρα που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό! (pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θυμήθηκε τη μέρα που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό κι ανέβασε ένα σχετικό story στον λογαριασμό του στο instagram.

«Χτύπημα» Σισέ για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός - «Μήνυμα» σε Μακέντα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στις 25 Ιουνίου 2009 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας έπειτα από μια εξαετία.

Ο Γάλλος σέντερ φορ αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του Τριφυλλιού, ενώ παράλληλα άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του με τη φανέλα των πράσινων πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα.

Μάλιστα ο Σισέ δεν ξεχνάει τη μέρα που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καθώς σαν σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια από εκείνη τη μέρα, η οποία άλλαξε την ιστορία του συλλόγου.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr