Κριστιάν Παβόν: Αντιδράσεις για πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Χαμός στη Βραζιλία για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, με τον κόσμο να έχει... ξεσηκωθεί ελέω της ενδεχόμενης αποχώρησής του από το κλαμπ.

Κριστιάν Παβόν: Αντιδράσεις για πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με γνωστό Βραζιλιάνο ΜΜΕ οι φίλαθλοι της Γκρέμιο βρίσκονται στις… επάλξεις, μετά τις φήμες που έχουν ξεσπάσει για την πιθανή μεταγραφή του Κριστιάν Παβόν στον Παναθηναϊκό.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ακόμη και πριν από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (22/6) εναντίον της Ιντερνασιονάλ, η διοίκηση της Γκρέμιο έγινε θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια των φιλάθλων. Μιλούσαν για το ζήτημα που αφορά τον επιθετικό Κριστιάν Παβόν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέσαρ Λουίς Μέρλο, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Παβόν. Μια πληροφορία που διχάζει τις απόψεις των φιλάθλων για το αν πρέπει να συζητήσουν οι άνθρωποι του συλλόγου αυτό το ενδεχόμενο.

«Ωστόσο, εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες για τον Παβόν, ο προπονητής θα χάσει ένα σημαντικό παίκτη του παζλ της ομάδας που θέλει να παρουσιάσει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι φίλαθλοι από την άλλη συμφωνούν με την ανάγκη να υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ για τη συνέχεια της σεζόν.

Σύμφωνα με τον Λουίς Μέρλο, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να καταβάλει περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει τον Παβόν.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι το ποσό είναι το ίδιο με αυτό που δαπάνησε η Γκρέμιο για να τον αγοράσει από την Ατλέτικο Μινέιρο τον Φεβρουάριο του 2024, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για την πρόταση».

Όπως είναι λογικό, οι Βραζιλιάνοι δεν θέλουν να απωλέσουν τον ποδοσφαιριστή, με τη διοίκηση της ομάδας να καθιστά σαφές ότι δεν έχει λάβει ακόμα καμία επίσημη πρόταση από την πλευρά του Τριφυλλιού.

Exit mobile version