Παναθηναϊκός: «Πατάει» Αυστρία ο Ντραγκόφσκι και... ανακοινώνεται

Την Τρίτη (25/06) ο Πολωνός πορτιέρο ταξιδεύει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Τριφυλλιού και να βάλει τα δυνατά του υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Παναθηναϊκός: Η επιθυμία του Ντραγκόφσκι για το μέλλον του

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τη Σπέτσια και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Πολωνός αγωνίστηκε ως δανεικός στο Τριφύλλι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, και ανάγκασε την «πράσινη» ΠΑΕ να τον αγοράσει από την ιταλική ομάδα, εξαργυρώνοντας τις σπουδαίες του εμφανίσεις κάτω από τα γκολ-ποστ.

Όσο λοιπόν ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει για το Σλάντμινγκ της Αυστρίας, δεν αποκλείεται να γίνει επίσημο το deal των δύο πλευρών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr