Παναθηναϊκός: «Τελείωσε» οριστικά του Κώτσιρα - Το νέο συμβόλαιο

Ο Γιάννης Κώτσιρας θα είναι οριστικά στον Παναθηναϊκό και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η αντίδαση Κώτσιρα στην προτεινόμενη ενδεκάδα με Αστέρα (pic)

Ο Γιάννης Κώτσιρας πραγματοποίησε από το δεύτερο μισό του περασμένου πρωταθλήματος και μετά έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις και έδειξε σε όλους ότι μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα σε πολλές θέσεις.

Το συμβόλαιό του ωστόσο έληγε φέτος το καλοκαίρι και αυτό που έμενε για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν το «οκ» του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ήθελε πρώτα να τον δει και να κρίνει ανάλογα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε πως μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις, όχι αποκλειστικά ως δεξιός μπακ, καθώς υπολογίζεται και για ακόμα περισσότερες θέσεις, όπως και στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η νέα συνεργασία του Γιάννη Κώτσιρα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συμφώνησε να είναι παίκτης του συλλόγου έως το 2026.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr