Παναθηναϊκός: «Ενίσχυση» αύριο στην Αυστρία, αγωνία για Ιωαννίδη
Η προετοιμασία στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται κανονικά με τον Ντιέγκο Αλόνσο να περιμένει την ενσωμάτωση ορισμένων παικτών αλλά και τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων του Φώτη Ιωαννίδη.
Ο Παναθηναϊκός εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στην Αυστρία προκειμένου να κάνει την καλοκαιρινή του προετοιμασία και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο αύριο περιμένει την ενσωμάτωση των Τάσο Μπακασέτα, Γιάννη Κώτσιρα και Δημήτρη Λημνιού, ενώ μεγάλη αγωνία υπάρχει και για τον Φώτη Ιωαννίδη.
Ο Έλληνας επιθετικός είχε τραυματιστεί στον ώμο στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και πλέον θα προχωρήσει σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο ώμος του.
Αν οι εξετάσεις δεν είναι καθαρές, τότε ο Ιωαννίδης δε θα πάει στην Αυστρία, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πρασίνων.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα