Παναθηναϊκός: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός: «Άκυρη» η ρήτρα Ντραγκόφσκι, νέο ποσό αγοράς

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται το πολύ μέχρι αύριο να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Αίσιο τέλος, θα έχει όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Σπέτσια.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό που μένει πλέον είναι επισημοποίηση της συγκεκριμένης προσθήκης με τον Πολωνό τερματοφύλακα ν’ αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί έως αύριο.

Μάλιστα μετά τη συγκεκριμένη, απαραίτητη, διαδικασία ο Πολωνός τερματοφύλακας θα ταξιδέψει στην Αυστρία με σκοπό να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Ντραγκόφσκι ήρθε τον περασμένο Γενάρη στο Τριφύλλι με σκοπό να προσθέσει ανταγωνισμό στον Γιούρι Λοντίγκιν, καθώς ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν υπολογιζόταν λόγω των όσων συνέβησαν αναφορικά με τη μη ανανέωση του συμβολαίου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News