Παναθηναϊκός: Πρωινά... γκάζια Αλόνσο - Τι ζητούσε από τους παίκτες

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για Μάγκνουσον - Πάλμερ Μπράουν

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει ο Παναθηναϊκός με τη σκληρή δουλειά να συνεχίζεται και τον Ντιέγκο Αλόνσο ν’ αυξάνει τις απαιτήσεις του.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς και οι απαιτήσεις του Ντιέγκο Αλόνσο μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, καθώς θέλει να χτίσει κάποια πολύ βασικά στοιχεία στον δικό του Παναθηναϊκό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός βασίζει το παιχνίδι του στην ένταση, την ταχύτητα, την πίεση και τη φυσική κατάσταση, όντας αποφασισμένος να δουλέψει πάνω σ’ αυτά τα στοιχεία με τους παίκτες του κι όποιος δεν τα διαθέτει, τότε δε θα έχει τύχει στο σύλλογο.

Γενικότερα ο Αλόνσο αυξάνει την πίεση και μαζί με τους Γκιγέρμε Ροντρίγκες και Νίκολας Μαϊντάνα πρεσάρουν τους παίκτες τους περιμένοντας συνεχώς όλο και περισσότερα πράγματα από εκείνους, οι οποίοι έχουν καταλάβει ότι κανείς από το τεχνικό τιμ δεν… αστειεύεται!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News