Γι' αυτό έχει προβάδισμα για Γιαννούλη ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: «All in» για Γιαννούλη!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Δημήτρη Γιαννούλη, τον οποίο έχει θέσει ως πρώτο στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει μία-μία τις ανοιχτές υποθέσεις του σε ότι έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου εκείνη να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

Μία από τις θέσεις που προσπαθεί να κλείσει την εκρεμμότητα που υπάρχει είναι κι εκείνη του αριστερού μπακ, καθώς το Τριφύλλι έχει θέσει σαν πρώτο στόχο τον Δημήτρη Γιαννούλη, από τον οποίο μάλιστα περιμένει απάντηση στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Ο Έλληνας μπακ δεν έχει απαντήσει στους πράσινους, καθώς προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση από το εξωτερικό, το οποίο τον ελκύει περισσότερο από τη Super League.

Παρ’ όλα αυτά αν, τελικά, αποφασίσει να επαναπατριστεί, τότε το Τριφύλλι έχει προβάδισμα για την υπογραφή του λόγω προσέγγισης αλλά και πρότασης, η οποία είναι εξαιρετική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News