Αντούνα - Παβόν: Τα δεδομένα για τους εξτρέμ - Δεδομένη η μεταγραφή

Αντούνα - Παβόν: Τα δεδομένα για τους εξτρέμ - Δεδομένη η μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε μια κίνηση, η οποία θα αφορά τα εξτρέμ του, προκειμένου να ενισχυθεί σε μια θέση που πονάει.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να θέσει προτεραιότητες στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και μία εξ’ αυτών είναι φυσικά και η θέση των εξτρέμ.

Μάλιστα η συγκεκριμένη θέση αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος βασίζει πάρα πολλά πράγματα στους εξτρέμ και ειδικότερα όταν προτιμάει να παίζει ένα σύστημα σαν το 4-2-3-1 με τις όποιες παραλλαγές διαθέτει εκείνο.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι έχουν συνδεθεί μεταγραφικά με τους Ουριέλ Αντούνα και Κρίστιαν Παβόν, οι οποίοι είναι δύο wingers που μπορούν να δώσουν σημαντική ποιότητα και λύσεις στον Παναθηναϊκό του Αλόνσο.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο αυτών ποδοσφαιριστών είναι πως μιλάμε για δεξιοπόδαρους και με καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ η βασική τους διαφορά έχει να κάνει με την πλευρά που αγωνίζονται.

Δηλαδή ο Αντούνα αρέσκεται να παίζει δεξιά, ενώ ο Παβόν επιδιώκει να παίζει από αριστερά με ανάποδο πόδι, ώστε να μπορεί να συγκλίνει και να γίνεται απειλητικός.

Τέλος, σύμφωνα με το προφίλ των ποδοσφαιριστών ο πιο ταιριαστός στο project των πράσινων είναι ο 26χρονος Μεξικανός, ο οποίος έχει και καλύτερη επαφή με τα δίχτυα και δείχνει πως βρίσκεται σε μια εξαιρετική κατάσταση στην καριέρα του.

Από την άλλη πλευρά ο 28χρονος Αργεντινός έχει κάνει μια πτώση στην έως τώρα πορεία του και μια ενδεχόμενη μεταγραφή του θ’ αποτελεί σίγουρα μεγαλύτερο ρίσκο απ’ ότι ο Μεξικανός, ο οποίος έχει ακουστεί για το σύλλογο από πέρυσι τον Ιανουάριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News