Πελίστρι: Ξεχώρισε στην τριάρα της Ουρουγουάης ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού

Πελίστρι: Ξεχώρισε στην τριάρα της Ουρουγουάης ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού

Η Ουρουγουάη στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα επικράτησε του Παναμά με 3-0 με τον Φακούντο Πελίστρι ν’ αφήνει πολύ καλά δείγματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει συνδεθεί με τον Φακούντο Πελίστρι, καθώς δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας προς τον εξτρέμ που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί από την πράσινη ΠΑΕ να μην επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, ωστόσο από χθες και δημοσιογράφοι στην πατρίδα του παίκτη, έχουν κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Τριφυλλιού προς τον Ουρουγουανό εξτρέμ.



Μάλιστα ο Πελίστρι αγωνίστηκε στη νίκη της Ουρουαγουάης με τον Παναμά στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Κόπα Αμέρικα με το δείγμα του στόχου του Παναθηναϊκού να ήταν θετικό.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος της «Σελέστε» βαθμολογήθηκε με 7,3 έχοντας 35 επαφές με την μπάλα, 2 πάσες κλειδιά, 2/3 εύστοχα περάσματα, 6/8 κερδισμένες μονομαχίες εδάφους, 2 κλεψίματα και 4 τάκλιν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News