Παναθηναϊκός: Αλόνσο με... άγριες διαθέσεις στην Αυστρία - Οι πρώτες οδηγίες

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να φτιάξει έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει συγκεκριμένες σταθερές και δε θα είναι μια νωχελική ομάδα.

Παναθηναϊκός: Με απουσίες... πονοκέφαλο ο Αλόνσο στην Αυστρία

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει έρθει στον Παναθηναϊκό με σκοπό να μην πετύχει κι αυτό φαίνεται από τις πρώτες του κιόλας προπονήσεις και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει με το υλικό που διαθέτει.

Ο Ουρουγουανός προπονητής είπε από την πρώτη στιγμή, ότι θέλει μια ομάδα με ένταση, ταχύτητα και κάθετο ποδόσφαιρο, η οποία θα έχει άριστη φυσική κατάσταση, καθώς αυτή είναι η αρχή των πάντων για τον ίδιο.

Μάλιστα μετά την πρωινή προπόνηση στην Αυστρία, η οποία έγινε στο γυμναστήριο, το απόγευμα οι παίκτες μπήκαν σε mood προπονήσεων πάνω στα θέλω του νέου τους προπονητή κι αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν μια γεύση για το τι ακριβώς ζητάει από εκείνους ο ίδιος.



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν αρκετά στο πρέσινγκ ψηλά το οποίο περιελάμβανε ένταση, αλλά και στην ανάκτηση και την κυκλοφορία της μπάλας.

Από εκεί και πέρα ο νέος τεχνικός των πράσινων ήθελε μέσω συγκεκριμένων ασκήσεων να «περάσει» στους ποδοσφαιριστές του τη νοοτροπία της πίεσης και πάνω σε αυτό «κύλησε» το απογευματινό πρόγραμμα της ομάδας επί αυστριακού εδάφους, κατά την πρώτη ημέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η δουλειά αφορούσε το πρέσινγκ ψηλά, την άμεση ανάκτηση της μπάλας και την ανάπτυξη κάθετα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr