Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για άλλον εξτρέμ, όχι τον Παβόν

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για άλλον εξτρέμ, όχι τον Παβόν

Όνειρο φαίνεται πως ήταν και πάει η περίπτωση του Κρίστιαν Παβόν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που υπάρχουν.

Ο Παναθηναϊκός όσο ψάχνει να ενισχύσει το ρόστερ του είναι και λογικό πως για εκείνον θ’ ακούγονται αρκετά ονόματα και αρκετά εξ’ αυτών θα είναι εκτός πραγματικότητας.

Σύμφωνα πάντως με νέες πληροφορίες, οι πράσινοι δεν κοιτάζουν τον Κρίστιαν Παβόν της Γκρέμιο με τον οποίο είχαν συνδέσει ορισμένα ρεπορτάζ, αλλά υπάρχουν άλλοι παίκτες που εξετάζονται και ρεαλιστικά μπορούν να ντυθούν στα πράσινα.

Μένει στο επόμενο διάστημα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τον εξτρέμ που θ’ αρέσει στον Ντιέγκο Αλόνσο και θα γίνει κίνηση, για να αποκτηθεί άμεσα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News