Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Γιαννούλη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίρνουν σειρά και άλλοι Έλληνες

Κρίσιμη θεωρείται η ερχόμενη εβδομάδα για τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Παναθηναϊκό, καθώς αναμένονται άμεσες εξελίξεις στο θέμα.

Ο Παναθηναϊκός για το αριστερό άκρο της άμυνας έχει ως πρώτο στόχο τον Δημήτρη Γιαννούλη, του οποίου μάλιστα του έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει την απάντησή του έχοντας θέσει στον Έλληνα άσο και deadline.

Από εκεί και πέρα προτεραιότητα του πρώην άσου της Νόριτς είναι το εξωτερικό, όμως αυτή τη στιγμή δε διαθέτει κάποια πρόταση στα χέρια του με τις συγκεκριμένες εξελίξεις να ευνοούν τον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε ότι η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται κρίσιμη για τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Παναθηναϊκό, καθώς θα έχουμε τελικές εξελίξεις στην υπόθεση, με το Τριφύλλι πάντως να έχει το απόλυτο προβάδισμα σε περίπτωση επαναπατρισμού του Έλληνα μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News