Παναθηναϊκός: Τι λένε στο Τριφύλλι για Πελίστρι

Παναθηναϊκός: Τι λένε στο Τριφύλλι για Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φακούνδο Πεγίστρι που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί αυτό το καλοκαίρι να ενισχυθεί όσο καλύτερα γίνεται και πιο κοντά στα θέλω του προπονητή του, ο οποίος αξιολογεί καθημερινά την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φακούνδο Πεγίστρι, ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτή τη στιγμή είναι στα γήπεδα των ΗΠΑ με την Ουρουγουάη για το Κόπα Αμέρικα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως δεν επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη είδηση κι αυτό που προκύπτει είναι ότι θέλουν άμεσα έναν εξτρέμ με αποτέλεσμα να μην είναι πρόθυμοι να περιμένουν τον παίκτη πότε θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουρουγουάης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News