Παραπαίει η Γκρέμιο, διασώθηκε ο Παβόν! (vid)

Βόμβα: «Ο Παναθηναϊκός δυνατά για Κριστιάν Παβόν - Τα ποσά για το deal»

Η Γκρέμιο έχει ξεκινήσει με… εφιαλτικό τρόπο την σεζόν αφού μετά από 9 παιχνίδια έχει μόλις 6 βαθμούς με ρεκόρ 2-0-7.

Τα ξημερώματα ηττήθηκε με 0-1 από την Ιντερνασιονάλ και έμεινε στην προτελευταία θέση με τον Κρίστιαν Παβόν που απασχολεί τον Παναθηναϊκό να είναι βασικός και να αγωνίζεται για 70 λεπτά.

Ο Παβόν ήταν από τους ελάχιστους παίκτες της Γκρέμιο που διασώθηκαν ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε μέτρησε 23/29 σωστές πάσες.

Η μπάλα πέρασε αρκετές φορές από τα πόδια του, οι μακρινές μπαλιές και οι σέντρες του ήταν αρκετά εύστοχες, ενώ κατέγραψε και δύο τελικές, με την μία να κοντράρει και την άλλη να καταλήγει εκτός εστίας.

Στο 70ο λεπτό ο προπονητής του τον αντικατέστησε δίχως πάντως να αλλάξουν πολλά και την Γκρέμιο να γνωρίζει μία ακόμα ήττα.

Δείτε παρακάτω:

Εμείς να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Παβόν με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το Τριφύλλι έχει καταθέσει πρόταση στην Γκρέμιο ύψους περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News