Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πήραν θέση οι μάνατζερ του Παβόν!

Βόμβα: «Ο Παναθηναϊκός δυνατά για Κριστιάν Παβόν - Τα ποσά για το deal»

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κρίστιαν Παβόν και μάλιστα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν κάνει και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα τον κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένας απ’ αυτούς μάλιστα είναι ο Κρίστιαν Παβόν, ο οποίος έχει συνθεδεί με τους πράσινους, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 4 εκατ. δολαρίων, για να τον κάνουν δικό τους.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε του «Guaíba Esporte» επικοινώνησε με τους ατζέντηδες του Παβόν, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό εξτρέμ, όπως ανέφεραν και παράγοντες της Γκρέμιο.

Ωστόσο αυτό που τονίζεται είναι πως παρά το ενδιαφέρον στα γραφεία της βραζιλιάνικης ομάδας δεν έχει φτάσει ακόμα κάποια πρόταση για τον ποδοσφαιριστή και όλοι βρίσκονται προς το παρόν σε αναμονή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News