Κριστιάν Παβόν: Αυτός είναι ο εξτρέμ που «βλέπει» ο Παναθηναϊκός

Κριστιάν Παβόν: Αυτός είναι ο εξτρέμ που «βλέπει» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του Κριτσιάν Παβόν θέλοντας να ενισχυθεί μ’ έναν πολύ ποιοτικό εξτρέμ αυτό το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει τον Κρίστιαν Παβόν στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα στα άκρα της επιθετικής του γραμμής.

Ο Αργεντινός άσος δεν είναι τυχαίος στην… ποδοσφαιρική πιάτσα και μετράει μεγάλη θητεία στη Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη χώρα του αλλά και τη Βραζιλία, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται και σε μια πολύ καλή ηλικία, προκειμένου να προσφέρει ποιοτικά πράγματα στο Τριφύλλι.

Ο Παβόν είναι 28 χρονών, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί με την ίδια ευκολία να καλύψει τόσο τη θέση του αριστερού εξτρέμ όσο κι εκείνη του επιτελικού μέσου με κύριο χαρακτηριστικό του, την αρκετά υψηλή τεχνική του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικά clubs, όπως οι Τάγερες, Ατλέτικο Μινέιρο, Λ.Α Γκάλαξι, Μπόκα Τζούνιορς με την οποία μάλιστα έκανε και τις κορυφαίες σεζόν της, έως τώρα, καριέρας του.

Πλέον τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει συμβόλαιο με την Γκρέμιο, το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο του 2026, ενώ σύμφωνα με το transfermarkt η ποδοσφαιρική του αξία στο χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Τέλος, μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του βραζιλιάνικου συλλόγου συνολικά 19 φορές έχοντας πετύχει 3 γκολ κι έχοντας μοιράσει 5 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News