Παναθηναϊκός: «Δεν έδωσε τα 10 έκατ. για Αντούνα!»

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό δεν έδωσε τα 10 εκατ. ευρώ για τον Ουριέλ Αντούνα και πλέον ενδιαφέρεται για εκείνον άλλη ελληνική ομάδα.

Ουριέλ Αντούνα: Οι καλύτερες στιγμές του στο φετινό Μουντιάλ (vids)

Ο Ουριέλ Αντούνα έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό από πέρυσι τον Ιανουάριο, ωστόσο σε καμία από τις μεταγραφικές περιόδους που ενδιέφερε τους πράσινους, δεν κατάφερε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι μεξικάνικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για άρνηση του Παναθηναϊκού να δώσει 10 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Κρουζ Αζούλ που έπαιζε μέχρι τη λήξη της περασμένης σεζόν.

Μάλιστα βάσει με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ για τον Μεξικανό ενδιαφέρεται άλλος ελληνικός σύλλογος, χωρίς να γίνεται λόγος για το ποια ακριβώς είναι.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Μήνες πριν υπήρχε μια φήμη ότι ο Αντούνα μπορούσε να φύγει από την Κρουζ Αζούλ, αλλά η διοίκηση δεν τον άφησε γιατί ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα δεν έδωσε πάνω από 10 εκατ. δολάρια, που είναι αυτά που ζητούσε τότε η ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr