Παναθηναϊκός: Γιατί ο Αλαφούζος «βάζει» για πρόεδρος - Οι αντίπαλοι για την προεδρία

Στη Λεωφόρο για το ΠΑΟ - ΟΦΗ ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές της Super League και να διεκδικήσει την προεδρία.

Πριν από λίγη ώρα γνωστή έγινε η είδηση της υποψηφιότητας του Γιάννη Αλαφούζου για τις εκλογές της Super League που γίνονται με στόχο να βγει ο επόμενος πρόεδρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκεφτόταν από πέρυσι να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές, όμως δεν είχε ωριμάσει μέσα του η συγκεκριμένη σκέψη. Από τη στιγμή όμως που ωρίμασε, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του.

Ουσιαστικά στόχος του Αλαφούζου είναι να γίνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Δηλαδή επιθυμεί να βοηθήσει τις μικρομεσαίες ομάδες, να αυξηθούν τα έσοδα για να έχουμε λιγότερες εξαρτήσεις.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε ότι θα φέρει πρόταση για κεντρική διαχείριση, ενώ από εκεί και πέρα βασικός του αντίπαλος στις εκλογές αναμένεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Τέλος, το μόνο που μένει να μάθουμε είναι τι θα γίνει και με την υπόθεση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έχει θέσει κι αυτός υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News