Ο ακριβής ρόλος του Τζαβέλλα στον Παναθηναϊκό

Βόμβα με Τζαβέλλα στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Τζαβέλλα όπως έγινε επίσημο χθες με το ρόλο του στην ομάδα να είναι συγκεκριμένος.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά την ποδοσφαιρική του θητεία δε θα σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, καθώς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, ώστε ν’ αναλάβει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, όταν αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα του πρώην Έλληνα διεθνή και να του προτείνει συνεργασία.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Τζαβέλλας έρχεται στον Παναθηναϊκό και ο ρόλος του θα είναι ενεργός. Δηλαδή θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας θα είναι υπεύθυνος για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, θα είναι μέσα στην ομάδα, μαζί με την ομάδα, δίπλα στην ομάδα.

Φυσικά ο πρώην διεθνής άσος θα βρίσκεται και στην προετοιμασία της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκειά της, όπου ουσιαστικά και θα ξεκινήσει τα καθήκοντά του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News