Φώτης Ιωαννίδης: «Συμφωνία με Μπολόνια για 5ετές συμβόλαιο»
Νέο ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία της Μπολόνια με τον Φώτη Ιωαννίδη για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.
Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του έναν από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες, ο οποίος μάλιστα έκανε τρομερή χρονιά πέρυσι και είναι λογικό να έχει ελκύσει ολόκληρη την Ευρώπη.
Ο Φώτης Ιωαννίδης δεδομένα αποτελεί στόχο πολλών ομάδων του εξωτερικού μετά τα τελευταία του κατορθώματα και δεδομένα οι πράσινοι που θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους δε θα έχουν ένα ήσυχο καλοκαίρι.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» από την Ιταλία, ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπολόνια για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.
Αναλυτικά όσα έγραψε το δημοσίευμα:
«Η Μπολόνια έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό και τον ατζέντη του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Συμφωνία για 5 χρόνια, όλες οι λεπτομέρειες κανονισμένες. Τώρα οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο πρέπει να βρουν σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό, που συνεχίζει να ζητάει 25 εκατ. ευρώ» αναφέρεται μεταξύ άλλων.
«Ο Ιωαννίδης έχει επίσης πέραση στην Ολλανδία και είναι στις σκέψεις του Άγιαξ και της Άλκμααρ, η οποία έχει ήδη κάνει μια μεγάλη συμφωνία με Έλληνα όταν απέκτησε τον Παυλίδη».
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News