Παναθηναϊκός-Ντραγκόφσκι: Ένας... όρος μακριά από το deal

Εξελίξεις και μάλιστα θετικές υπήρξαν στην υπόθεση του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, του οποίου η μεταγραφή φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Πώς μπορούν να «σβήσουν» τα 3.5 εκατ. ευρώ για Ντραγκόφσκι

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία που χτίζει το ρόστερ του αυτή τη στιγμή και προσπαθεί να κρατήσει κι ορισμένους ποδοσφαιριστές που είχε την περασμένη αγωνιστική.

Ένας απ’ αυτούς φυσικά είναι και ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα με τους πράσινους να επιθυμούν κι επίσημα την παραμονή του στο Κορωπί.

Οι συζητήσεις έχουν περάσει από πολλά στάδια ανάμεσα σε Σπέτσια και Παναθηναϊκό με τον ιταλικό σύλλογο να έχει αλλάξει στάση τον τελευταίο καιρό, καθώς έχει καταλάβει πως δεν τον συμφέρει να διατηρήσει στο ρόστερ του, τον Πολωνό πορτιέρε, ο οποίος αμείβεται με 1,1 εκατ. ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, έχουν γίνει πρόοδοι στις συζητήσεις των δύο συλλόγων και αν ξεπεραστεί κι ακόμα ένα εμπόδιο, το οποίο αφορά τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, τότε Παναθηναϊκός και Σπέτσια θα φτάσουν σε πλήρη συμφωνία κι ο Ντραγκόφσκι θα είναι επίσημα παίκτης του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr