Χελάκης: «Κλήρωση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Παναθηναϊκού»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης μέσω της εφημερίδας, «Sportday» σχολίασε την κλήρωση του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται σε λίγο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Sportday» στην κλήρωση που είχε το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Κλήρωση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Παναθηναϊκού. Πρώτα απ’ όλα διότι θα μπορούσα όντας ανίσχυρος να πέσει πάνω σε καμία Μπράγκα ή κανέναν Άγιαξ. Στη συνέχεια διότι ούτε η μπότες, ούτε η Μάριμπορ είναι ομάδες που θα τον τρομάξουν. Εντάξει, δεν γίνεται να μιλάμε για περίπατο, πολύ δε περισσότερο όταν Μάριμπορ του είχε κλείσει το σπίτι πριν από περίπου δώδεκα χρόνια. Ωστόσο, δεν γίνεται να τα θέλουμε όλα δικά μας. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι περνώντας ο Παναθηναϊκός παραμένει και για την επόμενη κλήρωση στο γκρουπ των ανίσχυρων. Από εκεί και πέρα η κλήρωση του δίνει την ευκαιρία να «αγοράσει» χρόνο. Κι η ομάδα και ο Ντιέγκο Αλόνσο, ως νέος προπονητής, που ακόμα ψάχνει και ψάχνεται. Αυτές τις ομάδες οι «πράσινοι» τις προσπερνούν ακόμα κι αν δεν έχουν προλάβουν να μονταριστούν πλήρως, ακόμα κι αν δεν έχουν ολοκληρώσει τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί απ’ την πλευρά των «πρασίνων» η κλήρωση γι’ αυτό τον προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ως παράταση χρόνου για να προλάβει ο προπονητής να εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα, αλλά κι οι παίκτες να αφομοιώσουν τυχόν νέα στοιχεία που θέλει να βάλει ο κόουτς στο παιχνίδι τους. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρειάζεται χρόνος. Η βουλγαρική μπότες κι η σλοβενική Μάριμπορ είναι ομάδες χαμηλής δυναμικότητας, που προσφέρονται γι’ αποκλεισμό από έναν απλώς προσεκτικό και σοβαρό Παναθηναϊκό.

Exit mobile version