Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» η -άμεση- μεταγραφή στόπερ

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό «τρέχουν», με τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους συνεργάτες του να αποφασίζουν για τις μεταγραφικές κινήσεις.

giannis-papadimitriou-diego-alonso-panathinaikos-fc

Στον Παναθηναϊκό έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση αριστερού μπακ και εξτρέμ, δύο σημεία στα οποία είναι ευάλωτο το κλαμπ αυτήν τη στιγμή και κρίνεται επιτακτική η ενίσχυση ελέω και των προκριματικών του UEFA Europa League που κοντοζυγώνουν.

Σε δεύτερο χρόνο έχουν βάλει την ενίσχυση στα στόπερ, αλλά δεν είναι δεδομένη διότι υπάρχουν συγκεκριμένοι παράμετροι που δυσκολεύουν την υπόθεση μιας ενδεχόμενης μεταγραφής.

Πρέπει να παρθεί, πρώτα, απόφαση για τον Μπαρτ Σένκεφελντ: αν θα μείνει ως αναπληρωματικός στο ρόστερ ή αν θα αποχωρήσει μετά από πέντε χρόνια στο σύλλογο.

Παράλληλα, σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν, οι οποίοι «έχασαν» σχεδόν όλη την περυσινή σεζόν λόγω τραυματισμών;

Τέλος, ο Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Γουίλιαν Αράο στα στόπερ και την επόμενη σεζόν, διότι σε αυτήν την περίπτωση έχει μια επιπλέον λύση στη συγκεκριμένη θέση.

Exit mobile version