Παναθηναϊκός: Θα σπάσει την κατάρα ο Ντιέγκο Αλόνσο;

Παναθηναϊκός: Θα σπάσει την κατάρα ο Ντιέγκο Αλόνσο;

Θα σπάσει την κατάρα ο Ντιέγκο Αλόνσο; Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε τέλμα και για έναν παράξενο λόγο δεν βρίσκει κίνητρο για να βελτιωθεί.

Συνιστά συνταγή αποτυχίας το γεγονός πως όσο περνάνε τα χρόνια όλοι (ακόμα κι οι οπαδοί του) ξέρουν ότι κάτι θα γίνει πάντα και το κλαμπ δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα.

Πλέον μοιάζει σαν ένας σύλλογος που λειτουργεί για φολκλόρ παραστάσεις για τουρίστες. Με κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις, με τον κόσμο του να κάνει αισθητή την παρουσία του και να προσφέρει στους …επισκέπτες λόγους για βίντεο και φωτογραφίες.

Μέχρι εκεί. Η αλήθεια όμως είναι πως το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει η ομάδα έχει σταματήσει να είναι ανταγωνιστικό στο υψηλό επίπεδο, παρότι υπάρχει καλό υλικό.

Οι προπονητές (πλην ορισμένων εξαιρέσεων) δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν μία σύγχρονη ποδοσφαιρική πρόταση και δεν πέτυχαν να βελτιώσουν κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, εκτός από αποσπασματικές περιπτώσεις (Αϊτόρ επί Ιβάν π.χ).

Λείπει η λογική να υπάρξει μία συνολική βελτίωση που θα κάνει το τριφύλλι την ομάδα που θα παίζει το καλύτερο, το πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο, που θα κάνει τον Παναθηναϊκό αφεντικό στο χορτάρι όποιον κι αν έχει απέναντί του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News