Παναθηναϊκός: Καμία υποτίμηση σε Τζούρισιτς, Αϊτόρ, Μαντσίνι

Παναθηναϊκός: Σπόντα από Αϊτόρ με... Σένκεφελντ για τον αποκλεισμό από την αποστολή (pic)

Κατά τη γνώμη μας κακώς ο κόσμος υποτιμά την δυνατότητα προσφοράς Τζούρισιτς, Αϊτόρ, Μαντσίνι επειδή για νιοστή φορά το κλαμπ έμεινε χωρίς πρωτάθλημα και η εσωστρέφεια πρέπει να τους πάρει όλους από κάτω.

Τους παίκτες τους έχουμε δει, ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν, αρκεί ένας προπονητής να τους έχει από κοντά, να μην έχουν θέματα τραυματισμών και να νιώθουν σημαντικοί.

Το 90% του κόσμου έβριζε π.χ τον Ιβάν όταν το πρώτο του διάστημα στο τριφύλλι επέμενε στον…τουρίστα Ισπανό, μα μόλις ο τελευταίος κατάλαβε ότι ο Σέρβος τον στηρίζει έπαθε “Λέτο 2012”, για μήνες ήταν ο νο1 παίκτης της χώρας κι αν δεν τραυματιζόταν το τριφύλλι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα πρόπερσι ακόμα κι αν προσπαθούσαν να το σταματήσουν πραξικοπηματικά. Είναι σημαντικό για τον Αλόνσο να κερδίσει τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα έχει την δυνατότητα να περνά μόνιμα από τον πάγκο παιδιά που θα είναι σε θέση να προσφέρουν και να δώσουν ώθηση.

Επειδή θα υπάρξουν πολλές εβδομάδες με τρία παιχνίδια (αν όλα πάνε καλά και το σωματείο παίξει σε όμιλο της ΟΥΕΦΑ), ο Ουρουγουανός θα έχει την δυνατότητα να κάνει rotation έχοντας μόνιμα υγιή στοιχεία στην ενδεκάδα του κι όχι μουτρωμένους παίκτες που θα θεωρούν ότι ο προπονητής τους κάνει πόλεμο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News