Ανατροπή με Άουγκσμπουργκ και Γιαννούλη, πολύ δυνατά ο Παναθηναϊκός

Ανατροπή με Άουγκσμπουργκ και Γιαννούλη, πολύ δυνατά ο Παναθηναϊκός

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του 28χρονου αριστερού μπακ, με το Τριφύλλι να έχει κάνει τη δική του ρελάνς την ίδια ώρα που κορυφαία κλαμπ ανταγωνίζονται για την υπογραφή του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυναμικά στην υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη αφού του έχει καταθέσει μια μεγάλη πρόταση και περιμένει εναγωνίως την απάντησή του τις προσεχείς ημέρες.

Παρόλα αυτά το δημοσίευμα του Γερμανού δημοσιογράφου του Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, περί του Έλληνα διεθνή και της Άουγκσμπουργκ, δεν επιβεβαιώνεται, αφού ο ίδιος ο γερμανικός σύλλογος δεν έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι οριστικές εξελίξεις για το «Τριφύλλι» αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, με την ομάδα να βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» αφού ο Μλαντένοβιτς θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα ελέω και του EURO 2024, κάνοντας την αριστερή γραμμή πιο… ευάλωτη και την ενίσχυση επιτακτική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News