Παναθηναϊκός: Χαμόγελα και... μπελάδες με Μλαντένοβιτς λόγω Σερβίας

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα και... μπελάδες με Μλαντένοβιτς λόγω Σερβίας

Ο 33χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Σερβίας στο EURO 2024 και το Τριφύλλι έχει… αρκετούς λόγους για να νιώθει περήφανο.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς αγωνίστηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία, όταν αντικατέστησε τον Κόστιτς που τραυματίστηκε, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Ο αριστερός μπακ της Γιουβέντους θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά με τον τραυματισμό του, με τον προπονητή των Σέρβων να δίνει θέση βασικού στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Αυτό σημαίνει ότι θα παίξει περισσότερο και θα κουραστεί, προερχόμενος από μία γεμάτη σεζόν με τους «Πράσινους», ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα χάσει μεγάλο μέρος ή ακόμη και όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία.

Και ο λόγος είναι διότι ακόμη και αν η Σερβία αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων, ο «Μλάντε» θα πάρει κάποιες μέρες άδεια για να ξεκουραστεί.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αριστερό μπακ και αν δεν πάρει γρήγορα παίκτη στη συγκεκριμένη θέση θα κινδυνεύσει να μην έχει ούτε στο πρώτο τουλάχιστον ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News