Μεταγραφικός... στόχος του Μάρκο Ντι Βάιο ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Επανέρχεται για Ιωαννίδη, τινάζει την μπάνκα με 25 εκατ. ευρώ!

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπολόνια, Μάρκο Ντι Βάιο είναι μεγάλος θαυμαστής του Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίο έχει βάλει σαν μεταγραφικό στόχο.

Η Μπολόνια εδώ και αρκετό καιρό θέλει ν’ αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη και δουλεύει την περίπτωσή του, προκειμένου να τα καταφέρει.

Μάλιστα ένα σημαντικό στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ο θαυμασμός του Μάρκο Ντι Βάιο, αθλητικός διευθυντής στον ιταλικό σύλλογο, προς τον Έλληνα επιθετικό του Τριφυλλιού.

Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιστροφή της Μπολόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουν να κινηθούν οικονομικά πιο άνετα, προκειμένου να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στην υλοποίηση ορισμένων μεταγραφών.

Ο Ντι Βάιο γνωρίζει πολύ καλά την θέση του φορ και έχει προκρίνει εξαρχής την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη θεωρώντας πως πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Μπολόνια.

Είναι ουσιαστικά ο πιο θερμός υποστηρικτής της συγκεκριμένης κίνησης, με τον τεχνικό διευθυντή, Τζοβάνι Σαρτόρι να κινείται επίσης προς την ίδια κατεύθυνση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News