Παναθηναϊκός: Επανέρχεται για Ιωαννίδη, τινάζει την μπάνκα με 25 εκατ. ευρώ!

Παναθηναϊκός: Επανέρχεται για Ιωαννίδη, τινάζει την μπάνκα με 25 εκατ. ευρώ!

Στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών κλαμπ ο 24χρονος φορ, αλλά η Ίπσουιτς δεν τα… παρατάει και αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 22.5 εκατομμυρίων ευρώ των Άγγλων για τον Φώτη Ιωαννίδη, με την νεοφώτιστη ομάδα της Premier League να μην τα βάζει… κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, θέλει να κάνει μια νέα προσπάθεια, με μια πιο υψηλή πρόταση, η οποία θα αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, σε αυτή την τιμή το Τριφύλλι δεν αναμένεται να πει το «ναι», με τον Έλληνα διεθνή να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο… κύματος αφού δεν «ψήνεται» να αποχωρήσει από τους «Πράσινους» τη δεδομένη στιγμή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «Φωτάρας» προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, που από τη μεριά τους στρώνουν χρυσάφι για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News