«Αυτή είναι η διαφορά ΠΑΟ με Σπέτσια για Ντραγκόφσκι, μπορεί να... γεφυρωθεί»

Δημοσίευμα από την Ιταλία κάνει εκ νέου αναφορά στην υπόθεση της μεταγραφής του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για Ντραγκόφσκι ελέω... EURO!

Το σήριαλ της αγοράς του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με ιταλιό δημοσίευμα που ασχολείται πολύ με τα θέματα της ιταλικής ομάδας να κάνει αναφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ουσιαστικά το ρεπορτάζ που φέρνει στο φως η «calciospezia.it» αναφέρει την οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους πράσινους και τη Σπέτσια, προκειμένη να επιτευχθεί συμφωνία για τον Πολωνό πορτιέρε, ενώ παράλληλα πιστεύει πως το φάσμα αυτό καλύπτεται.

Φυσικά γίνεται αναφορά και στο «βαρύ» συμβόλαιο του Ντραγκόφσκι, το οποίο ζορίζει πάρα πολύ την Σπέτσια και για αυτό προσπαθεί να τον πουλήσει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Επιβράδυνση στην μόνιμη μετακίνηση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό. Η προσφορά ύψος 2 εκατ. ευρώ που έχει παρουσιαστεί από την ελληνική ομάδα για τον Πολωνό τερματοφύλακα δεν πείθει εντελώς την Σπέτσια, που περιμένει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ από τους Αθηναίου, με μια έκπτωση σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε σχέση με την οψιόν των 3.5 εκατ. ευρώ που συμφωνήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η διαφορά μεταξύ της προσφοράς και των απαιτήσεων μπορεί να καλυφθεί με κάποια μπόνους, εάν τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα φτάσουν συγκεκριμένους στόχους. Ένα άλλο πρόβλημα για τον Παναηθηναϊκό είναι είναι οι προμήθειες που ζητάει ο ατζέντης του Ντραγκόφσκι: ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ακόμα κάτι προς διαπραγμάτευση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr