Σπόραρ: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα Ιωαννίδη-Σπόρτινγκ»

Με τέτοιον ΦΩΤΗ και τέτοιον ΣΠΟΡΑΡ η απόφαση του Ιβάν γίνεται δύσκολη!

Ο Αντράζ Σπόραρ μίλησε στην A Bola για την εθνική Σλοβενίας και το φετινό Euro, ενώ ρωτήθηκε και για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Αντράζ Σπόραρ παραχώρησε συνέντευξη στην «A Bola» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της εθνικής Σλοβενίας στο φετινό Euro όσο και στον Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίο έχει συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Σλοβένος φορ που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανέφερε πως δε γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του προς τον Έλληνα σέντερ φορ του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτός είναι ο ρόλος μας. Να κάνουμε τους αντιπάλους μας να υποφέρουν και να δημιουργούμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Βρισκόμαστε εδώ έπειτα από 24 χρόνια.

Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας στοχεύοντας σε πρόκριση στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να μείνουμε στη Γερμανία όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τον Φώτη Ιωαννίδη και τη Σπόρτινγκ: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τι συμβαίνει. Τον γνωρίζω καλά ασφαλώς. Εάν η Σπόρτινγκ θέλει να αποκτήσει τον Ιωαννίδη αυτό συμβαίνει επειδή διαθέτει ποιότητα, όμως πρέπει να μείνω σιωπηλός».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News