Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο αποφασίζει για Νίκα

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε μία πρώτη γνωριμία με ένα μέρος των παικτών που επέστρεψαν από την καλοκαιρινή τους άδεια και τις επόμενες ημέρες θα τους αξιολογήσει ενδελεχώς.

Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο αποφασίζει για Νίκα

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πλην των διεθνών που αγωνίζονται στο EURO 2024, αναμένονται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία αναχωρώντας για το βασικό στάδιό της, στην Αυστρία.

Ο Γιώργος Νίκας επέστρεψε από τον δανεισμό του στο Λεβαδειακό, με τον οποίο κατέκτησε τη Super League 2 και θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Ο 24χρονος παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να δείξει στον Ντιέγκο Αλόνσο το τι μπορεί να προσφέρει για την ομάδα μέσα στο γήπεδο και εν συνεχεία ο 49χρονος προπονητής θα λάβει την οριστική απόφαση για την αξιοποίησή του στο «πράσινο» ρόστερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr