Παναθηναϊκός: Με απουσίες... πονοκέφαλο ο Αλόνσο στην Αυστρία

Πονοκέφαλος για τον Ουρουγουανό προπονητή, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ένα νέο… πρόβλημα ενόψει της προετοιμασίας του Τριφυλλιού στην Αυστρία.

Παναθηναϊκός: Με απουσίες... πονοκέφαλο ο Αλόνσο στην Αυστρία

Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές στο φετινό EURO 2024, οι οποίοι αγωνίζονται με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας τους στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς αγωνίζεται με την με την Εθνική Σερβίας, ενώ οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν τα δίνουν… όλα με την Σλοβενία.

Παρόλα αυτά, οι διεθνείς του «Τριφυλλιού» δεν θα δώσουν, κατά πάσα πιθανότητα, το παρών στην Αυστρία, αφού θα πρέπει να πάρουν και κάποια άδεια μετά το EURO με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν οι ημέρες.

Το γεγονός, αυτό, δημιουργεί έναν έξτρα… πονοκέφαλο στον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος θα ήθελε να είχε στη διάθεσή του όλο το «πράσινο» ρόστερ για να το προετοιμάσει έγκαιρα για την μάχη των προκριματικών του UEFA Europa League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr